газд
все
"бавиться"
зі мною.
Навчає
батогом
прокльонів,
чи словом-
розгою
від
щедрих
та "святих"
душєю.
Дівчатка
милі,
вибачайте,
Благословіння
Божого
Придбайте,
А з вуст
моїх,
до вас,
гарненьких,
за честь
навчання
дякую
легенько.
Бо та
мала
не знає
неньки,
яка б
попестила
її гарненьку.
У скруті б
доньку
пригортала,
і цілувала б,
цілувала...
До серця б
щиро
притискала
і шепотіла:-
"Дитинко
моя
мила,
мила."
Хай
буде
все
у всіх
гаразд.
Нехай
втішає
дівчинку
її
коханий
газд.
Свидетельство о публикации №114032507187