Я впевнений ми б дотики знайшли

Коли б з горілкою ви в гості к нам прийшли…
Воно б друге напевно було б діло…
Я впевнений ми б дотики знайшли…
Вам Україна душу б всю відкрила…

А ви прийшли нахабно і з мечем…
Братерство підмінили словом зрада…
Вогнем пройшли по душам як катком…
Злим чобітком нахабно супостата…

Не вже вам Україна ворог є?
Чи пилина вам очі вкрила клята…
Не варто брати те, що не твоє…
Ганьба то вам кажу, а не відвага…

То сором є, комусь, так не кортить…
Чи вам війна потрібна та я клята…
Війська свої із Криму заберіть…
Загарбництво – це зовсім не відвага…

Коли б з горілкою ви в гості к нам прийшли…
Воно б друге напевно було б діло…
Я впевнений ми б дотики знайшли…
Вам Україна душу б всю відкрила



Рецензии