Я тобi написать не боюся 2009р

Я тобі написать не боюся
Просто ніпрощо немає причин
Дощ на вулиці крізь розбите серце дивлюся
Крізь власну призму провин

Згадка майбутнє теперішнє пізнаю
А минуле на долоні
Після бійки уже не б’ють
П’ю  п’ю за тебе п’ю
Ці дощі солоні

Розбиваю гранітні скелі
Розриваю гранатне кольє
Дощ ллє ллє  ллє

Я тобі написать не боюся
Ти шукаєш для всього причини
Злість та уже й не злюся
Чекаю доки капати дощ припинить

Чекаю змін у погоді
Чекаю як зможу сказати годі

Я б тобі щось написала
Та будь-яких слів замало


Рецензии