Я не чекаю твоэi появи 2008р

Я не чекаю твоєї появи,
Коли зорі з небес злітають.
                Я не чекаю…

Не розумію слів – не можу,
Як залишиається жити хвилину.
                Вибач, коли я тебе тривожу!

Мабуть, комусь варто тебе зустріти,
Коли замерзають труби, -
                Пізно руками воду гріти!

Не злетіла з тобой догори,
Бо не стало духу.
                Вибачся, й більше нічого не говори!
Й моїх нарікань не слухай…


Рецензии