Якщо я з тобою 2008р

Якщо я з тобою
А інший шукаю погляд
Значить що нам не бути
Ніколи поряд

Якщо я з тобою
А іншого в думах маю
Значить іди додому
Я більше тебе не знаю

Якщо я з тобою
Але задивляюсь вбік
Значить завдам болю
Сьогодні чи через рік

Якщо ти не слухаєш jazz
Просто встань і піди
Нічого не вийде в нас
І це назавжди


Рецензии