Мовчання полонило вуста 2008р

Мовчання полонило вуста
 Ти мовчиш
Та скажи хоч щось
Ти не скажеш нічого
Мовчання полонило вуста

Деталі давно байдужі
Ти надішлеш листа
Вибачення за дружбу
І за німі вуста

Рухи
Руки
Жести щось будуть писать
А я лишень сльози відчую
Я на весь світ хочу кричать
Я тебе не чую

Я не чую тебе
                без емоцій
Не заглядай ввічі
Ти не знаєш як сильно хочу
Говорити з тобою цю вічність

Хоч затуляй вуха
Ну як розмовляти з тобою
Знав би ти як я люблю слухать
Коли зі мною говорять


Рецензии