De ce sa fii fantoma?

De ce sa fii fantoma? Fantoma nu se vede,
Fantoma e doar umbra, mai bine fii femeie!

Iubeste, de se poate, pe cine te iubeste
Si tine-l mai aproape pe cel ce te doreste.

Ai vrea sa fii fantoma? Ah! Draga, ce-i cu tine? ...
E greu sa fii fantoma, asculta-ma pe mine.

Sa fii doar spectator, e lucru foarte greu .
De nu ma crezi pe mine, sa-ti spuna Dumnezeu.

Caci Dumnezeu l-a dat pe om cu o pereche.
Atunci cind este greu, sa-i poata sta de veghe.

De ce sa fii o umbra? Mai bine fii o floare,
Caci umbra-n intuneric se stinge si dispare.

(De ce sa fii fantoma? Sandic Constantin)


Рецензии