П дн майся, Укра но!

Піднімайся, Україно,
Захищати рубежі.
Коли, мов би брат єдиний,
Розпочав вже грабежі!

Об”єднайтесь усі люди,
Щоб свободу боронить.
Об”єднайтеся повсюди,
Щоб країну захистить!

Піднімайтесь, не вагайтесь!
Нам бо скиглить і стогнать?
Гідним серцю залишайтесь –
Землю предків захищать!


Рецензии