Ненечка моя

Україна з крові проросте,
Україна із вогню постане.
Її серце доля понесе,
Понесе полями та луками.

Україна, ненечка моя!
Лиш тебе кохаю моя люба,
Щире серце віддаю тобі,
Як ти серце віддавала людям!

20березня 2014року


Рецензии