А нам Росiя каже

Тринадцять міліонів українців –
Птахами  повернулися з війни,
А нам  Росія каже:
-  Ми не гідні,
Запанувати на своїй землі!
А нам Росія каже:
- Не Європа,
Не пнися волі,
Бидло і холоп!
Та все нічого,
Прикростям всміхнемось,
І відповідь
Ще світові дамо:
-У нас є пісня
Й шабля не даремно,
Козацька кров
Перемагає зло,
І запанує наша Україна,
Над цілім світом,
Як бажав козак,
А ворогів поставим
На коліна,
Просити в Бога  розуму,
Так-так,
Сьогодні нам здається,
Ворог сильний,
Та ви згадайте,
Велет Голіаф,
Навіки був подоланий
Давидом,
Бо силу духу,
Той в собі пізнав!
24.03.2014
_________________________________________ 
Загальна кількість населення  України  на 1940 рік – 41, 3  млн осіб
На 1. 01 .1945 – 27 млн 383 тис осіб,   загальні демографічні втрати   всього СССР -  26, 6 млн осіб


Рецензии