До кого прийдеш ти на сповiдь?
Присвятиш кому свою вірність?
Чиє незрадливеє слово
Почуєш, торкаючи Вічність?
Хто буде для тебе звучати
З Пречистого Неба-Амвона?
Чи буде хто Світло вітати
Тоді, як дзвенітимуть дзвони?
Кого відчуватимеш радо
У щасті і в скрутну годину?
У кого спитаєш поради?
Закличеш кого на гостину?
Для кого Життя твоє й Сила?
Для кого в Любові Дорога?
Хто дав тобі Радості Крила?
У кому впізнаєш ти Бога?
24.03.2014
Свидетельство о публикации №114032405702