Сад дитинства

       Наснився сад мого дитинства,
       Що навесні чарує світ,
       Красуні яблуні вітвисті
       Додолу ронять ніжний цвіт.

       Сад ще дріма у сонній тиші,
       По низу стелеться туман,
       Бджолиний гул стає гучнішим,
       Бо пахощі - п/янкий оман.

       Збудили сонце проминисте,-
       Яскравим світлом виграє,
       Та з оксамитового лисття
       Росу прозору, чисту п/є.

       Іду квітучим, раннім садом,
       Притишую ходу на мить,
       А мрії линуть водоспадом,
       І радісно душа щемить.

       Бо приголомшена красою,-
       Як у свята убрався сад,
       Рожево-білою фатою
       Спадає квіток снігопад.

       В саду народженії мрії,
       Летять у далечінь, мов птах,
       Часи дитинства золотії
       Живуть у спогадах і снах.   


Рецензии
Дуже красивий вірш про природу. Наче і я повернувся в дитинство, та потрапив у яблуневий сад. Чудовий вірш. Дякую Вам і хай Вам щастить!
З теплом і повагою Сергій.

Сергей Андрейченко 2   07.04.2014 12:47     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.