Всi ми браття

Брехня країну не відродить
І вбивства землю не спасуть.
Ми дружелюбні є народи
І нерозривні - ось в чім суть.

Пів - України - росіяни,
Всі ми є браття, що грішить?
Від роду - істині славяни
І нас повік не розділить.

Переплелися наші корні
І наші мови так близькі...
Навіщо задуми ці чорні?
Не будьмо ж підлі і низькі!


Рецензии