Роби добро

Поки руки теплі,
То роби добро,
Обійди всі землі
Й розкажи там про

Віру в перемогу
Честі й доброти,
В радісну дорогу
Здійснення мети

Вселюдського щастя
Мирно й добре жить
І що це удасться
Як добро робить.

Не робімо злого,
Це розколе світ
І до всіх від цього
Прийде купа бід.
24.03.14.


Рецензии