***
Як солодко торкатися твоїх очей щасливих
і вірити у мрію!..
Химерний світ забути, загубити,
І не ховати почуття у сутінках життя…
З тобою хочу загадати щастя,
звести будинок із надій до неба,
поринути в натхнення часу од сірості буття
і справжньою залишити любов!..
Свидетельство о публикации №114032402269