Усходзiць сонца
Зычна сонейка пяе,
Ззяе дзіўнаю красою,
Умываецца расою.
Ў гору сонейка пайшло,
Хмаркі ў неба занясло.
Знікла роска пакрысе,
Пабёг ветрык па траве.
Потым вечар падыйшоў,
Скраў ён сонца і павёў.
След чырвоны за сабою
Ён аставіў для спакою.
Прыйшоў час адпачываць,
Будзе ночка панаваць.
Свидетельство о публикации №114032411412