Не трэба

Не трэба  трымацца  кахання,
Не трэба вяртацца да роздуму,
Прыкметы жыцця - абяццання
I промнi вачэй тваiх.
Звярнулiся да расстання?
Не бачылi толькi ад розуму/
Апошнi час развiтання.
I усмешак кавалак маiх.


Рецензии