Cine esti tu

Cine esti tu ca rizi de mine?
Cine ti-a spus ca tu esti mai bun?
Poate tu crezi ca singele-n tine
e mai curat ca al meu, e mai bun?

Poate tu crezi ca esti mai destept?
Poate sa fie, eu nu am cintar,
insa acel ce ride de altii,
destept, sa stii, se crede-n zadar!

Esti mai frumos, de aceea esti mindru?
Dar frumusetea e ca un bagaj.
Tot ce-i mai scump se afla-nauntru,
pe dinafara e doar ambalaj .

Esti mai puternic, mai voinic decit mine?
Poate-i asa, insa eu nu regret,
caci toata puterea cea mare din tine,
se-neaca in sufletul meu de poet.

(Cine esti tu Sandic Constantin)


Рецензии