Р е волюцiя

Р( е)волюція  - 
Наша гідність
Тепер народилася,
Р(е)волюція –
Не помітно для себе 
Змінилися,
Ми раніше 
Були збайдужілими,
До політики,
До  економіки,
Ми раніше тікали
Від армії,
Доля склалася –
Стали  хоробрими,
Ми давали присягу
Вважаючи –
В нас сусіди завжди
Будуть добрими,
Р( е) волюція –
Щось у серці
Таке відчувається……
Як невпинно,
Незримо,
Не мислимо…..
Все на краще
Довкола міняється!
23.03.2014
   


Рецензии