Сегодня вечером

Сьогодні в вечері я каюсь.
Хіба ж не каятись мені?!
Я, милі друзі, сподіваюсь,
Що покаянія мої
Зійдуть до вас
Як зорі з неба,
Як ті пісні.

Ми, любі браттячка, повинні,
Хоча і досить зле по дні,
Це зрозуміти що ми вільні,
І покаянія мої
Зійдуть до вас
Як зорі з неба,
Як ті пісні.

Сьогодні в вечері я плачу.
Хіба ж не плакати мені?!
Бо я на власні очі бачу
Кров на своїй рідній землі...

Я, милі друзі, сподіваюсь,
Що це ві сні.


Рецензии