***

Ти загаси свою цигарку...
А то від неі-жарко,жарко!
Ти мабуть запалити хочеш?
Ні,ні! Тепер уже ти не поможеш!
Все,все,давно перегоріло...
А може тільки воно тліло?
І не змогло так розгоріться...
Ні... Мабуть все це мені сниться...
Напевно ні!
А життя не може зупиниться.....


Рецензии