Рууду урхIизе?!

ХIябра дахъол дигахъис,
Цес дигахъуй хIабалас,
Диги дихьибил гъяйзе,
МехIур уруй ну балас.

Шантани шан варале,
Дурашанра шан уруй,
Царрив дурашан иле,
ХIуни ну кьабул хIайруй ?!

ХIулбе хIаке тIардукIуй,
Це баралра хIадумсуй,
Лебил рурсба ургакан,
Ца хIу цайра дигахъуй.

Диги дуар атIува,
Тямуртизе, хIилизе,
ХIу дигуй ну ватува,
РуудутIи урхIизе ?!


Рецензии