Щасливим

            

У безтурботних мріях, мов би діти
думки блукають білим світом:
в струмках весни корабликом надії,
в загравах сонячного літа-ностальгії,
в осінній каламуті кольорів,
гарячих і по справжньому сумних,
у казці сніжних завірюх зими,
давно вже без товаришів дитинства,
я нині сам на сам із пам’яттю своєю
в минуле проводжаю час,
і зраджую собі,
і залишаюся щасливим…


Рецензии