Брехня

Брехня це зброя
Агресії ділків
Все для «героя»
На захист земляків.

Брехня зомбує
Довірливих людей
Й ніхто не чує
Підступності ідей.

Всіх оббрехати
З якими ти живеш,
Щоб другом стати,
Ти ж ворога не ждеш.

Брехун раптово
Захопить рідний край
І все готово
Й свободонька прощай.
23.03.14.


Рецензии