ти йдеш

я приходжу- ти йдеш,
я поривами,а ти мріями
непритомними безнадійними
живеш.

я іду,ти не йдеш.
ти мов каменем у голову,
все забулося,
ти вже знаєш,що завтра вмреш.

я залишилась,ти залишилась,
сум кістки поїдає мов мед.
ти чорнилами на папері вишилась,
ти мене не знайдеш.

ти йдеш.


Рецензии