Крок вперед!

Хай Бог простить невірних та сліпих,
Закриє очі на байдужих та скупих.
Хай Бог простить лукавих та дурних,
Щитів дарує Україні захисних.

Спошле на землі святістю своєю
Дощі, щоб окропили степ,
Щоб змили супостата течією,
Що скалить зуб загарбницьких щелеп.

З могил повстануть Сагайдачний,
Хмельницький та Іван Богун.
Присутність духу рівнозначний,
Тому як Зевс трима гарпун.

Грозою вдаривши в блакить,
Лани, поросші бур'яном, врятує.
Блакитно-жовтий стяг замайорить
В руках  маляти, що вперед крокує!


Рецензии