Аж раптом луна тут гiмн

Здавали  морську академію,
Військам,
Що наповнили Крим,
Промови, оркестр,
Процесія,
Аж раптом лунає тут гімн,
Лунають слова:
- Ще не вмерла!
Оркестр їх глушить дерма,
Співають,
Бо хлопці відверто,
І дійсно країна жива,
Хай складно,
Вона не померла,
Єдина від  Криму вона,
До Києву,
Луцьку,
Донбасу,
Її  не старайтесь
Ділить,
Бо поділ
Подібний
До фарсу,
А наша земля,
Щоб любить!
21.03.2014   
_____________________________
На реальних подіях


Рецензии