На крок

Ми стали
На крок ближче
До Європи,
Великої  єдиної сім’ї,
Ми стали на крок ближче
До здобутків,
Ми стали на крок далі
Від війни,
Так, шлях тернистий
Далі нас чекає,
Не популярних кроків
І чуток,
Та гірше  вже не буде
Точно знаю,
Небесна сотня,
Стежить із зірок,
Найгірше в світі,
Поховати сина……..
Сказати дітям:
- Тато, ваш не прийде,
Він під дощем
Від снайперів завмер………
Я вірю, що змінилася країна,
І стали  ми сильнішими
В війні,
І  кожен зрозумів:
-  Ми – Батьківщина,
Хай,  поки нас  лякають вороги,
На нашому шляху вже нас
Ніхто не спинить,
Бо силу  ми відчули
Від землі,
І скоро вся розквітне
Україна,
І  навіть Крим згадає солов’їв!
21.03.2014


Рецензии