До гаю

Прийшов я до гаю
Зозулю шукати,
Щоби запитати
Жить скільки ще маю.

Шукав цілу днину,
Зозулі немає,
Все паство співає,
Бо має причину

Бо сонечко світить
І гай зеленіє,
Як вітер повіє
Ворушаться віти.

В гніздечках малята
З’явитися мають,
Батьки їх чекають,
Це їх пташенята.

А я ж хочу знати
Жить скільки ще маю,
Пісень не співаю,
Зібрався вмирати.

Вона ж закувала,
Я збивсь рахувати,
Ще рано вмирати
Зозуля казала.

Пішов я додому
З веселого гаю,
Живу і співаю,
Що раджу будь кому.
22.03.14.


Рецензии