Душа заблудша в ночах

Я  закриваю  очі -
                пече  сльоза.
Душа  заблудша в ночах -
                пригнічена  весна.
Понурі вікна в хаті
                засмучено горять,
Поставлю свічку мовчки,
                хай зійде благодать!
Проллється   кров  на землю….
                Відмоляться гріхи.
Осудить Бог за правду…
                І  схочеться  втекти.
На край землі,  де сонце 
                ховається в ночі.
Туманом  стати  в зорях,
                та   з місяцем пливти.
Туди, де  краплі в морі…..
                Туди….. де я і ти.
Хоча,  ми добре  знаєм,
                Від  карми, не втекти.


Рецензии