Небо
Лиш тільки хмари над Дніпром...
Кудись мчить вітер,і сонце сіло уже давно
Мого кохання ти сьогодні не чекай
Не буде його і завтра
Я як той вітер що у небі,сьогодні тут я,завтра там,
А післязавтра ще десь
Мого кохання не чекай
Мені ти не дзвони і не пиши!!!
Я як ті хмари над Дніпром,
Постійно змінююсь свій колір,
Кудись летять без перестанку...
Не жди моєї ти любові
Тебе я не полюблю ні!!!
Давно закохана я в небо,
В його величну силу,
Воно ніколи не обманить,
Не покохає іншу,
Пусті слова для нього є незвичні,
Його обійми лиш для мене.
Вночі і вдень воно зі мною.
Ти скажеш що вигадую я?
Ні!
То просто так люблю я небо...
Свидетельство о публикации №114032100828