Про Кривий Р! г
Серед усіх, що промислові.
Бо в наші місті добрі люди,
І люблять українську мову.
В нашім місті сім районів,
І усі цікаві.
Бо вони у нас як зірки,
Всі такі яскраві.
В кожному із цих районів,
Є фонтани й парки.
Також пляжі відпочинку,
Й місця для рибалки.
В нас працюють комбінати,
По збагаченню руди.
І це завжди, наше місто,
Урятує від біди.
Свидетельство о публикации №114032100596
Тайный Альков 18.05.2014 22:07 Заявить о нарушении