Я сама засвiчу в собi Сонце

Я сама засвічу в собі Сонце,
Розжену грозові темні хмари,
Переллюсь промінцями в віконце
І розвію страхіття-примари.

Я сама буду дмухати Вітром,
Звідусіль видуваючи морок.
Буду дихати чистим повітрям,
Піднімаючись впевнено вгору.

Я сама засіватиму щедро
Чистотою і Радістю Душу.
Розкриваючи крила до Злету,
Я Любов’ю і Спокоєм буду.

21.03.2014


Рецензии
Вот и будет хорошо...

Ицхак Скородинский   22.03.2014 16:40     Заявить о нарушении
Спасибо!
Самого Светлого!

Катерина Жебровська   23.03.2014 12:30   Заявить о нарушении