Живу тихенько

Живу собі тихенько,
Ніколи не кричу,
Людина я маленька,
Тому завжди мовчу.

Ніхто і не питає
Як хочу в світі жить
Й без мене влада знає,
Що треба їй робить.
               
Дивлюсь на її пику,
Живе як у раю,
Дорогу дає лиху
В хатиночку мою.

Борюся як умію,
Щоб лихо подолать,
До влад волать не смію,
По пиці можуть дать.

Звертаюся до Бога
І помочі прошу,
Щоб легшала дорога
До мисочки борщу.

І Бог не забуває
Мене в країні цій,
Завжди допомагає,
Щоб зникнув лиходій.
21.03.14.
 


Рецензии