Революц я 2014

Тисне в серці та котяться сльози
За героїв які не з нами  вже
За небесну, та нашу сотню
Хто писав їм криваву долю
Хочу спитати хто поверне душі
Та чому так, отак все сталось
Та від чого правителі сліпнуть
Та не чують нас

Та чому людям стільки горя
Та чому влада не служить нам
Та чому нищить нас потвора
Та чому між нами живе

Хто поверне братів нам наших
Та отців зсиротілим  дітям
Відповість хто за катування
Хто воскресне  дітей тим матерям
Хто поверне жінкам любимих
Нагодує приголубить родину
Хто поверне  героїв наших, тих героїв нам
Як зійде ясне сонце
Ми згадаєм молитвою наших
Тих братів що не з нами
За свободу що їх повбивали
Тих що ми поховали


Рецензии