Погляньте на обр й

Ти запитай мене, що є рідна країна?
Чому ти любиш так край рідний свій?
Тобі я відповім, що Україна
Є найлюбиміший дім рідний мій.

Бо тут я народилась та зростала
Бо саме тут людей пізнала я,
Які мене ламали-я вставала.
Та вірила, що тут я не сама.

О, українці, нас багато дуже
І пам'ятати маємо завжди,
Що один одному ми брати, сестри, друзі.
Не квапся розводити ворожди.

Не хочу я також кровопролиття,
Я хочу злагоду, мир і любов.
Ну що ж, згадаємо на мить ми,
Чого коштує людська кров?

О, схаменіться добрі і недобрі
Живіть, любіть, народжуйте дітей
Я прошу Вас погляньте ви на обрій
І полюбіть усіх-усіх людей
____________________________
1.02.2014р.


Рецензии