Народжений патр...

Ти патріотом звеш себе усюди,
"Героям слава!" кличеш у всі груди,
Чому ж тоді свободу не здобути,
разом із тим, хто хоче це відчути?!

Відчути дух відроджений сльозами,
де кожен "птах" із чесними словами,
зуміє волю обійняти і роль свою
... у ньому ще зіграти...

Як прикро чути від "чужинців",
слова образливі й брехливі,
що пам'ять мороком розрили,
і власть свою установили;

Вони ж оті "народники" завзяті,
що "0" становлять разом взяті,
не мають права розбивати , й
"бендерами" усіх нас називати;

Якби ж вони історію вивчали,
І знали все про що мовчали,
тоді б і думи їх кричали,
й на нас тоді б не так "гарчали"...

Не до смаку їм дух крилатий наш,
Який сильніше будь-кого в цей час,
Ми - нація єдина й неповторна,
Квітуча, ніжна й малинкова...

І хай хоч ким вони нас уявляють,
Ми - українці, нехай запам'ятають,
В країні рідній завжди я зостанусь
 "Бендерівка" Я і цим  же пишаюсь...


Рецензии