Мы тута найилыся булок
Ну, во ж. Бачытэ? МУля ж!
- Здравствуй, эй, РУскый...
Мыш тута знимаЕТ ымБарГо
На всё ужэ ж православнэ.
Так що йидь, Буц, на Вкраину фш
Быс фсекого файла ИХ.
Ну, иньТельГеньТныЕ ЗЬ
Фсе узь хрыСцяне.
Па сцяне дазе й
А ни ани сцяЛИ Й.
Во как, к прымЕРУ, в ЕРУП:
Так! Ты чаМУ Ш
Не плаць а ни ськуньсь?
Ка...рочэ й хутко б...
Бый Вакулина,
Раз той а ны в дупыль.
Да. Карочэ, такыя сукны:
Тны там всиъх КозьЛяльКив -
Тада й ззысы в Кыев кив Ш. -
Шулякив? - Да Бог упасы!
Свидетельство о публикации №114032101091