Плач п д Тро ю Укр

Лише для тебе  світять зорі,
Лише для тебе плаче море.
А ти, Діано - Артеміда,
Богиня вічно молода!
Ти захисти їх і надалі,
недай ворогам ні грами
крові.
Нехай всі руки у порізах,
Та серце їх як цільній камінь -
що в хвильорізах.
То хай же їх кохає море,
Нехай ревнує свіжий вітер,
Але не дай торкнутись тіла
ворожим крилам.
Діано, ти завжди кохала!
Як би змогли, то ми б спитали -
Ти чула, що тобї співають стріли?
Діано! Ти його кохала!
Ти занаєш, що це серця біль -
коли вмирають милі.
Не дай же їм так помилитись
Як вiн колись.


Рецензии