Я не люблю тебе.. Укр
ти просто мені винний :
холодний погляд,
й мого серця жар.
Я не сумую -
цё хвороби вигляд.
Запалі очі,
трімкотіння вік.
Я не шукаю зустрічей -
все - маленьке місто.
Короткі вулочки -
й нема метро.
Свидетельство о публикации №114032000927