Я хвилююся за тебе

Я хвилююся за тебе,
Бо у тебе синє небо,
Золоті простори нив,
Зелень лісу
І гаїв,
Бо у тебе є Карпати,
Криму в нас не відібрати,
Я хвилююсь,
Бо моя Батьківщина,
Ти, земля,
Тут я вчилася любити,
Тут збирала перші квіти,
Тут писала перший вірш……….
А тепер кричать:
- ПОВІР!
Можуть вбити в цих просторах,
Бо до  нас прийшла ВОНА - 
Гість не проханий ВІЙНА!
В це я вірити
НЕ ХОЧУ,
І молюсь за мир щоночі,
Сняться -  бачаться мені лиш
Два слова:
- НІ,  ВІЙН!
20.03.2014


Рецензии