Нощ

Нощ е.Аз мисля за тебе,
как и с какво ме плени
и моята обич безхлебна
нека твоя сън осени.

Нощ е.а аз не заспивам.
Стрелките тъй бавно се движат.
С мисли по теб не унивам
и за нищо не ме е грижа.

Нощ е и музика плиска
по"Веф-а"в минутите късни.
Ах,да съмне по-бързо искам
и в сърцето навъсено.

Нощ е,И тъжна.Ти спиш ли?
Дали и ти мислиш за мен?
Трудно и тъжно е,мили
сам да чакаш новия ден!

Дони Колева


Рецензии