Амазонки

Мені чомусь приснились амазонки……
Вони скакали верхи на коні,
Мов хвилі розвивалося
Волосся,
Бажали миру на своїй землі,
Стрункі, красиві
Діви синьоокі,
Стрілою подолають ворогів,
Один на воїна
Звабливий
Діви погляд
І він  коханням
Вражений застиг…….
Нас з вами розділяє
Рів – Сторіччя,
Тисячоліття,
Навіть не одне,
Чому прийшли
Сьогодні в мої вірші?
Бо світле,
Щось порушилось святе?
Бо Крим покинув мир,
Покинув спокій?
Випробування
Дійсно  не просте…….
Та вірю я,
Все буде лише добре,
І амазонки  вірять 
Теж у те!
18.03.2014
 


Рецензии