Коханому

Десь засія веселкою зоря
В дрібній росинці на легкій травині.
І в листі чутно трелі солов’я,
І павучок дрімає в павутинні.
Й так солодко запахне яблунь цвіт,
Й наповнить груди весняними ароматами.
І жайвір із небес нам шле привіт,
Й ранковий дим кружляє поміж хатами.
І забринить сльозинка на щоці,
Коли поглянеш у кохані очі.
Й долоню ніжно він зіжме в руці
Й обніме так, як зоряної ночі.
І на душі так солодко стає,
Й бринить кохання весняна мелодія…
Й над горизонтом сонечко встає….
Кохання і весни звучить рапсодія.
І легко так кохати навесні,
Із люблячих очей кохання пити,
Коли природою дано тобі й мені
Так ніжно й віддано і щиро так любити.
29.05.2007


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.