Чи кохав ти коли-небудь...

Чи кохав ти коли-небудь, вітре?
Чи любила ти якось, зоря?
Чи вкривалась душа колись цвітом,
Як весною квітуча земля?
Чи зростали за спиною крила?
Чи злітала душа в височінь?
Чи зливалась колись з небосхилом
І душа, і морська далечінь?
Кажеш: «Ні»,- то тоді не кохав ти.
Що? « Мабуть» – то лиш тільки слова,
Бо як квітку кохання зірвав ти,
То за нею злетить й голова.
Твоє серце підніметься вгору
Й заспіва, на взірець солов’ю.
Сколихнеться, немов синє море,
Десь глибоко отеє «Люблю»…
19.03.2007


Рецензии
Очень образно. Спасибо.

Юрий Бычинский   25.04.2014 23:44     Заявить о нарушении
Спасибо, мне очень приятно.

Наталия Полосьмак   26.04.2014 17:57   Заявить о нарушении