весна
ласкава, тепла, незрадлива,
розІллє сонце нам по жилах,
найпотаємніше знайде.
засліпить сяйвом спраглі очі,
розтопить серця сірий лід,
відправить душу у політ
і забере з собою ночі,
що повні суму й самоти.
бузкові вранішні тумани
солодким медом в свіжі рани,
загоять їх. впадуть мости!
... ми всі чекаємо весни.
Свидетельство о публикации №114031908778