Буду ждать тебя. И ночь, и днем

Я жду тебя. И днем, и ночью жду.
Я жду тебя. В любое время года.
И знаю, не предав свою мечту,
Вернешься ты героем всего рода!

І, коли лист напишуть,
Мов, "помер у боротьбі за нас",
Знаю, що за рідну землю гинуть
Не прийшов тобі ще час.
Будеш ти жити у думках та й в сердці.
Лише зрадники по-справжньому мерці.

Ты живой. И я, увидишь, тебя дождусь.
Пусть верят в смерть предателей подруги.
Я же тобой безмерно, искренне горжусь.
И знаю, пред тобою сгинут все недруги.

Знаю я, моє чекання буде довгим.
Ти повернешся, лиш здолавши зло.
Нехай. У тебе зовсім дух невтомний.
Хай хоч катують. Буде тобі все одно.
Ні долі твоєї, ні волі нікому чужому
Не даси ти образити, як і родини.

Хай минають рока, місяця чи годинни,
Твердо знаю я, що ти повернешся додому.
Нездоланним, вражаючим, міцним,
Та, поглядом своїм жартівливим,
Посміхнешся. І почнеш свою розмову,
Як ото було тобі тяжко, але кльово.

Буду ждать тебя я. И ночью, и днем.
Весной, осенью, летом, холодной зимой.
Только, пожалуйста, расскажи-ка о том,
Как же мне не пойти туда вместе с тобой.


Рецензии