***

І знов зима, і знов без тебе,
Все той же сум в моїх очах,
Я направляю погляд в небо
І тане сніг в моїх сльозах.

І знов про тебе я згадаю,
Про твою ніжність і тепло.
Твій кожний дотик пам'ятаю,
Ніби розлуки й не було.

Закривши очі відчуваю,
Твій поцілунок на губах.
Так сильно я тебе кохаю,
А обіймаю лиш у снах.

І хочеться відкрити очі,
Життя,як лист переписать,
Забудь безсонні наші ночі
І більш ніколи не кохать.

Та замість цього тільки вітер,
І холод сердце обійме.
Зима покриє снігом квіти,
А разом з квітами мене...


Рецензии