Актуальна байка

                Пам'яті Павла Глазового

Вийшов якось рано-вранці Гуцул в полонину.
Озирнувся. З різних боків - гори та долини.

Тут Москаль якийсь підходить, й Гуцула питає:
"Что ти рано так нє спішь, что ти виглядаєш?"

Гуцул каже: "Виглядаю, де життя хороше,
Де є спокій, хліб і слава, і в кишені гроші…"

Москаль йому: "Та оставь! Вєдь ізвєстно ето:
Лучше всєго жизнь там, гдє нас нинчє нєту!"

Гуцул щиро посміхнувсь: "Тож я й виглядаю:
Мо’ й найду на світі місце … там, де вас немає!"

2006-2014


Рецензии