До Матус
Й подякувати Бога – що ти є
А все тому, що ти є моя мати
І тільки ти підтримуєш мене
Вклоняючись тобі низенько в ноги,
Я дякую, рідненька, за життя!
Життя складне, й складні його дороги
Проте мене ти зберегла від небуття.
Пробач мене, матусю, за образи,
Що дуже часто я буваю не права
Пробач, що не дарую часто рози,
Й пробач мене, що часом дуже зла.
Я тим горджуся, що на тебе схожа!
Така ж тендітна й гарна, мов весна.
І це тому, що ти, моя хороша,
Для мене еталон є і краса!
Я вдячна за підтримку й допомогу!
І знаю – не покинеш в складний час!
І важко втримати тобі тривогу,
Коли ця відстань розлучає нас.
Моя матуся, ти найкраща в світі!
Тебе ціную дуже і кохаю я!
Завжди лишайся в молодому цвіті!
І не згасай, моя єдиная зоря!
Свидетельство о публикации №114031905730
Спасибо Вам, что заставили меня чувствовать! Спасибо за ту дрожь, жаром пробежавшую по телу, и те слёзы, что навернулись от переизбытка нежные чувств.
Ваш стих- самое лучшее признание в любви! Вы большая умничка.
Татьяна Фрумусакий 19.03.2014 20:58 Заявить о нарушении
Анастасия Авдеева 18 19.03.2014 21:49 Заявить о нарушении